sisustustuotteet

Tontut -50 % ja paljon muuta jouluista vähintään -20 %

Verkkokaupastamme löydätte paljon ihania tuotteita niin joulukotiin kuin lahjaksi mm. lyhtyjä, kynttilöitä, tarjottimia, koristeita, pallovalosarjoja ja patsaita. Tilaa ja nouda niin saat tuotteet heti! Nyt kannattaa tilata viimeiset lahjat ja koristeet alesta. Tervetuloa ostoksille silloin kun sinulle sopii!        

Onko kesäjuhlat tulossa?

Kaipaako kotisi pientä stailausta ennen vieraiden saapumista? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin sovitaan aika ja sisustetaan koti juhlakuntoon! YLI 100 € VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITAMME ILMAISEKSI!   Ota yhteyttä ja suunnitellaan teidän näköinen remontti!  

VAIN TÄNÄÄN KAIKKI TUOTTEET -20 %

KAIKISTA TUOTTEISTA VAIN TÄNÄÄN PUOLEEN YÖHÖN SAAKKA -20 % JA HUOM MYÖS JO ALENNETUISTA TARJOUSTUOTTEISTA LISÄALE!!   Nyt kannattaa suunnata ostoksille verkkokauppaamme ja laittaa sisustus kuntoon. Meiltä löydätte myös hyviä lahjaideoita kevään sankareille!   TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAMME.    

Räiskyvää Uutta Vuotta 2016!

Kiitokset kuluneesta vuodesta ja toivomme jokaiselle onnekasta uutta vuotta 2016!   Verkkokaupassamme voitte tehdä ostoksia milloin tahansa ja varastotuotteet toimitamme Postiin seuraavana arkipäivänä. Tilauksenne voitte noutaa meiltä ilman postimaksuja.   Tervetuloa aleostoksille verkkokauppaamme!      

Vielä kaksi päivää yli 120 € tilauksesta 20 % alennus

Verkkokaupastamme löydätte lahjoja kaiken ikäisille, lapsille mm. nallea, puuautoa, Pöllö/robotti säästölipasta, miniled yövaloja ja aikuisille lyhtyjä, tonttuja, tuikkukuppeja, kynttilöitä, päiväpeittoja, huopia, kelloja, sisustusvalopalloja ja monenlaista muuta ihanaa. KAIKISTA YLI 120 € TILAUKSISTA 20 % ALENNUS VERKKOKAUPASSAMME VIELÄ KAKSI PÄIVÄÄ (15.12. ASTI)! HUOM! SYÖTÄ JA TALLENNA OSTOSKORISSA ALENNUSKOODI: JOULU20   Kaikki klo 13 mennessä tulleet tilaukset toimitamme vielä samana päivänä… Lue lisää »

Valikoimassamme laadukkaat Amerikkalaiset tuoksukynttilät!

Tilaa ja tutustu  ihaniin tuoksukynttilöihin ja tarjottimiin. Varastoomme on saapunut lisää monen sävyisiä pallovalosarjoja ja uutuutena jouluisemmat hopeakimalteiset pallosarjat. Valopallot voi ripustaa monella tavalla mm. verhotankoon, seinälle, lasimaljaan, pöydälle kattaukseksi tai sisustustikkaisiin. Verkkokaupastamme löydätte myös lasimaljan.   Tervetuloa ostoksille Palvelevaan ja asiantuntevaan verkkokauppaamme! KURKISTA KAIKKI UUTUUDET            

Ilmaiset postikulut elokuun ajan!

Kaikkiin yli 40 € tilauksiin ilmainen toimitus 31.8. asti. Hyödynnä mahtava etu ja tilaa ihania uutuuksia tai hyviä tarjouksia. Tästä tarjouksiin.   WWW.SISUSTUSMARISSA.FI