pallovalosarjat

Tontut -50 % ja paljon muuta jouluista vähintään -20 %

Verkkokaupastamme löydätte paljon ihania tuotteita niin joulukotiin kuin lahjaksi mm. lyhtyjä, kynttilöitä, tarjottimia, koristeita, pallovalosarjoja ja patsaita. Tilaa ja nouda niin saat tuotteet heti! Nyt kannattaa tilata viimeiset lahjat ja koristeet alesta. Tervetuloa ostoksille silloin kun sinulle sopii!        

Verkkokaupassamme laaja värivalikoima pallovaloja

Kesä alkaa olla ohi ja on kiva sisustaa koti syyskuntoon ja nauttia pimenevistä illoista tunnelmavalaistuksessa. Verkkokauppaamme on saapunut runsas valikoima ihanan sävyisiä pallovalosarjoja, joita voi ripustella lähes mihin tahansa sisätiloissa. Palloista saat kauniin kattauksen juhlapöydän keskelle ja  lasimaljaan tai ihastuttavan tunnelmavalon seinälle, kattoon, portaikkoon tai ikkunan ympärille.   Pallovalosarjat on huolella valmistettuja Fair Trade tuotteita! Verkkokaupastamme… Lue lisää »

Verkkokaupastamme vaivattomasti sisustustuotteet kesäkotiin…

  Meiltä löydätte monenlaiset lahjat kesän Sankareille sekä tuliaiset mökkivierailuille. Sisustustuotevalikosta löydätte monenlaista piensisustustavaraa tuoteryhmittäin. Verkkokaupassamme voitte tehdä ostoksia milloin tahansa. TÄSTÄ OSTOKSILLE   Voitte ottaa yhteyttä tuotteisiin tai lähetyksiin liittyvissä asioissa Yhteydenottolomakkeella Sähköpostilla: maria@sisustusmarissa.fi P. 041 5477832        

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Verkkokauppamme on avoinna myös pääsiäisenä ja voit tehdä ostokset rauhassa kotisohvalta. Tilauksen voi noutaa meiltä tai tilata postin kautta. Kannattaa käydä kurkkaamassa mahtavat tarjoukset. OLEMME MUKANA POP UP SHOPISSA 31.3.-2.4. TO-PE 9-18 JA LA 9-15.30 PUISTOKATU 9, SASTAMALA. TERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE OSTOKSILLE! TÄSTÄ SUORAAN VERKKOKAUPPAAMME.    

VAIN TÄNÄÄN KAIKKI TUOTTEET -20 %

KAIKISTA TUOTTEISTA VAIN TÄNÄÄN PUOLEEN YÖHÖN SAAKKA -20 % JA HUOM MYÖS JO ALENNETUISTA TARJOUSTUOTTEISTA LISÄALE!!   Nyt kannattaa suunnata ostoksille verkkokauppaamme ja laittaa sisustus kuntoon. Meiltä löydätte myös hyviä lahjaideoita kevään sankareille!   TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAMME.    

TAMMIALE! Paljon tuotteita – 40 % alessa verkkokaupassamme

Nyt kannattaa hyödyntää mahtavat alennukset verkkokaupassamme ja tilata ihania sisustustuotteita lahjoiksi, tuliaisiksi tai oman kodin piristykseksi. Tästä tarjoustuotteisiin. LISÄKSI TOIMITAMME YLI 100 € TILAUKSET ILMAISEKSI TAMMIKUUN AJAN!   Nyt on hyvä aika varata suunnittelukäynti ja yhdessä ammattilaisen kanssa suunnitella kodin kunnostustarpeet.  Kun aloittaa ajoissa keväällä remontin niin ehtii nauttia kesän auringostakin. Meiltä voitte tilata suunnittelu-, remontti- ja ompelupalveluita nopeallakin aikataululla ottamalla… Lue lisää »