astiat

Tontut -50 % ja paljon muuta jouluista vähintään -20 %

Verkkokaupastamme löydätte paljon ihania tuotteita niin joulukotiin kuin lahjaksi mm. lyhtyjä, kynttilöitä, tarjottimia, koristeita, pallovalosarjoja ja patsaita. Tilaa ja nouda niin saat tuotteet heti! Nyt kannattaa tilata viimeiset lahjat ja koristeet alesta. Tervetuloa ostoksille silloin kun sinulle sopii!        

Nyt koti syyskuntoon…

On aika laittaa koti syyskuntoon illanistujaisia varten. Verkkokaupastamme löydätte kynttilät, lyhdyt,  ihanan lämpöiset mohairhuovat,  pallovalosarjat, käsinkudotut villamatot ja monet muut ihanat kodin tuotteet. Tervetuloa verkkokauppaamme http://sisustusmarissa.fi/        

Verkkokaupastamme vaivattomasti sisustustuotteet kesäkotiin…

  Meiltä löydätte monenlaiset lahjat kesän Sankareille sekä tuliaiset mökkivierailuille. Sisustustuotevalikosta löydätte monenlaista piensisustustavaraa tuoteryhmittäin. Verkkokaupassamme voitte tehdä ostoksia milloin tahansa. TÄSTÄ OSTOKSILLE   Voitte ottaa yhteyttä tuotteisiin tai lähetyksiin liittyvissä asioissa Yhteydenottolomakkeella Sähköpostilla: maria@sisustusmarissa.fi P. 041 5477832        

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Verkkokauppamme on avoinna myös pääsiäisenä ja voit tehdä ostokset rauhassa kotisohvalta. Tilauksen voi noutaa meiltä tai tilata postin kautta. Kannattaa käydä kurkkaamassa mahtavat tarjoukset. OLEMME MUKANA POP UP SHOPISSA 31.3.-2.4. TO-PE 9-18 JA LA 9-15.30 PUISTOKATU 9, SASTAMALA. TERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE OSTOKSILLE! TÄSTÄ SUORAAN VERKKOKAUPPAAMME.    

Räiskyvää Uutta Vuotta 2016!

Kiitokset kuluneesta vuodesta ja toivomme jokaiselle onnekasta uutta vuotta 2016!   Verkkokaupassamme voitte tehdä ostoksia milloin tahansa ja varastotuotteet toimitamme Postiin seuraavana arkipäivänä. Tilauksenne voitte noutaa meiltä ilman postimaksuja.   Tervetuloa aleostoksille verkkokauppaamme!      

Vielä kaksi päivää yli 120 € tilauksesta 20 % alennus

Verkkokaupastamme löydätte lahjoja kaiken ikäisille, lapsille mm. nallea, puuautoa, Pöllö/robotti säästölipasta, miniled yövaloja ja aikuisille lyhtyjä, tonttuja, tuikkukuppeja, kynttilöitä, päiväpeittoja, huopia, kelloja, sisustusvalopalloja ja monenlaista muuta ihanaa. KAIKISTA YLI 120 € TILAUKSISTA 20 % ALENNUS VERKKOKAUPASSAMME VIELÄ KAKSI PÄIVÄÄ (15.12. ASTI)! HUOM! SYÖTÄ JA TALLENNA OSTOSKORISSA ALENNUSKOODI: JOULU20   Kaikki klo 13 mennessä tulleet tilaukset toimitamme vielä samana päivänä… Lue lisää »