Artikkelit

Tontut -50 % ja paljon muuta jouluista vähintään -20 %

Verkkokaupastamme löydätte paljon ihania tuotteita niin joulukotiin kuin lahjaksi mm. lyhtyjä, kynttilöitä, tarjottimia, koristeita, pallovalosarjoja ja patsaita. Tilaa ja nouda niin saat tuotteet heti! Nyt kannattaa tilata viimeiset lahjat ja koristeet alesta. Tervetuloa ostoksille silloin kun sinulle sopii!        

Nyt koti syyskuntoon…

On aika laittaa koti syyskuntoon illanistujaisia varten. Verkkokaupastamme löydätte kynttilät, lyhdyt,  ihanan lämpöiset mohairhuovat,  pallovalosarjat, käsinkudotut villamatot ja monet muut ihanat kodin tuotteet. Tervetuloa verkkokauppaamme http://sisustusmarissa.fi/        

Verkkokaupassamme laaja värivalikoima pallovaloja

Kesä alkaa olla ohi ja on kiva sisustaa koti syyskuntoon ja nauttia pimenevistä illoista tunnelmavalaistuksessa. Verkkokauppaamme on saapunut runsas valikoima ihanan sävyisiä pallovalosarjoja, joita voi ripustella lähes mihin tahansa sisätiloissa. Palloista saat kauniin kattauksen juhlapöydän keskelle ja  lasimaljaan tai ihastuttavan tunnelmavalon seinälle, kattoon, portaikkoon tai ikkunan ympärille.   Pallovalosarjat on huolella valmistettuja Fair Trade tuotteita! Verkkokaupastamme… Lue lisää »

Verkkokaupastamme vaivattomasti sisustustuotteet kesäkotiin…

  Meiltä löydätte monenlaiset lahjat kesän Sankareille sekä tuliaiset mökkivierailuille. Sisustustuotevalikosta löydätte monenlaista piensisustustavaraa tuoteryhmittäin. Verkkokaupassamme voitte tehdä ostoksia milloin tahansa. TÄSTÄ OSTOKSILLE   Voitte ottaa yhteyttä tuotteisiin tai lähetyksiin liittyvissä asioissa Yhteydenottolomakkeella Sähköpostilla: maria@sisustusmarissa.fi P. 041 5477832        

Onko kesäjuhlat tulossa?

Kaipaako kotisi pientä stailausta ennen vieraiden saapumista? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin sovitaan aika ja sisustetaan koti juhlakuntoon! YLI 100 € VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITAMME ILMAISEKSI!   Ota yhteyttä ja suunnitellaan teidän näköinen remontti!